Preventief werken aan huidverbetering

Wellicht heb je geen grote huidproblemen, maar merk je wel dat je huid verandert. Je bent nog niet toe aan fillers en botox, maar je wilt wel een frisse en egale uitstraling?

Naarmate de jaren verstrijken, kunnen fijne lijntjes, bruine vlekken en meer roodheid in het gezicht zichtbaar worden. Dit kan een onrustig beeld geven en de huid ouder doen lijken. Herken jij je hierin? Er is een oplossing waarbij je op een natuurlijke manier de huid kunt verbeteren, egaliseren en stralender maken. Wij bieden verschillende behandelmogelijkheden aan om je huid op een natuurlijke manier te verbeteren, waarbij je huid gestimuleerd wordt om zich te verbeteren.

31B537DB-37CE-4488-9C47-1E661D25FFB9.jpeg

Verschillende combinatie technieken voor huidverbetering

Het ouder worden van de huid is een natuurlijk proces dat niet stop gezet kan worden. Wel is het mogelijk om dit proces te vertragen en de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Bij Omniderm bieden we verschillende behandeltechnieken aan om de huid te stimuleren en het huid eigen collageen en elastine te activeren. Dit zorgt voor een stevigere en gladdere huidtextuur. Wanneer je nog niet toe bent aan ingrijpende fillers en botox, dan is dit een juiste behandel keuze om mee te beginnen. 

Het optimaliseren van de huid

De huidconditie optimaliseren op een natuurlijke manier met huidverbeterende behandelingen, dit gebeurt vaak met een combinatie van behandelingen. Bij Omniderm huidkliniek bieden we verschillende technieken aan, waaronder een Non-ablatieve Fractionele Laser, Intensed Pulsed Light (IPL), skinboosters, microneedling SkinPen, LED en verschillende medische peelings. Het doel is om de huidstructuur te verfijnen, de huid te verstevigen en daarbij een egalere teint te verkrijgen. 

Meer informatie aanvragen

Voor
Acne-voor.webp
Na
Acne-na.webp

Behandelmethodes voor huidverbetering

Fotona Dynamis NX laser

Bij Omniderm halen we de nieuwste technologie in huis voor huidverjonging. Met trots introduceren wij de Fotona Dynamis NX. Het nieuwste lasersysteem met betrekking tot huidverbetering en het verjongen van de huid. Wij zijn een van de eersten in Nederland die met dit lasersysteem gaan werken! Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van Fotona Dynamis NX voor jouw huid?

Een van de nieuwste en beste lasersystemen voor huidverjonging en huidverstrakking!

Wat is de Fotona Dynamis NX?

De laser werkt niet alleen óp de huid, maar ook van binnenuit. De laser stimuleert huidverstrakking, egalisering en vernieuwing met als resultaat een gezondere en jongere uitstraling! Bij Omniderm integreren we deze technologie om op maat gemaakte behandelingen te bieden voor onze cliënten.

Deze behandeling zorgt voor meer volume en verstrakking van de huid, een egale kleur en een verbetering van structuur en textuur.

De Fotona Dynamis NX behandeling is geschikt voor:

 • Huidverjonging van het gezicht, hals, lichaam
 • Ooglidliftbehandeling zonder chirurgie
 • Het egaliseren van de huid
 • Verminderen van fijne en diepe rimpels
 • Voorkomen van verslapping van de huid
 • Verminderen van (acne)littekens
 • Verwijderen van goedaardige huidbultjes
 • Verminderen van rode en paarse beenvaatjes

Fotona Smooth Eye  

Met de Fotona SmoothEye laserbehandeling kunnen we specifiek de huid rondom de ogen aanpakken, waardoor deze strakker wordt en fijne lijntjes verminderen. Tijdens deze behandeling wordt de Erbium:YAG laser gebruikt om de oogleden te behandelen. Door geleidelijk warmte op te bouwen, stimuleren we de productie van collageen, wat leidt tot een liftend en verstevigend effect op de huid. Bovendien wordt de huidvernieuwing gestimuleerd door de zachte peeling van de laser, waardoor fijne lijntjes, oneffenheden in de kleur en de algehele huidstructuur worden verbeterd. Deze gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat de jeugdige uitstraling rondom je ogen weer helemaal terugkomt!

Intensed Pulsed Light (IPL)

IPL (Intensed Pulsed Light) is voor verschillende huidproblemen in te zetten, waaronder algehele roodheid van de huid en oppervlakkig gelegen pigmentvlekken. De behandeling met IPL kan op iedere locatie van het lichaam worden ingezet. Het geeft een felle lichtflits af dat afgestemd is om pigment en bloedvaatjes in de huid te verhitten. Vervolgens wordt het pigment en de roodheid door het lichaam afgebroken, de omliggende huid blijft intact. Op deze manier kan een egalere huidteint worden verkregen. 

Deze behandeling is ideaal om de volgende indicaties te verminderen:

 • Sproetjes- kleine pigmentvlekjes in het gezicht 
 • Ouderdomsvlekken- lentigo solaris
 • Post inflammatoire hyperpigmentatie- donkere verkleuring na acne of donker litteken 
 • Poikiloderma van civatte- rode en bruine vlekken in de hals
 • Beginnende huidveroudering- vorming van couperose en pigmentvlekken

Skinbooster mesotherapie 

Een Skinbooster is een behandeling waarbij kleine hoeveelheden hyaluronzuur aangevuld met antioxidanten, mineralen en peptiden rechtstreeks in de huid worden oppervlakkig geïnjecteerd om de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam en werkt als een vochtvasthoudende en opvullende stof in de huid. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘cocktails’ mogelijk, afhankelijk van uw huid, wens en behandellocatie. Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, het lichaam en zelfs de hoofdhuid om haargroei te stimuleren. 

Voor wie is de Skinbooster geschikt?

 • Droge en vale huid
 • Fijne lijntjes
 • Huid met volumeverlies
 • Verslapte huid
 • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen 
 • Haarverlies/ dunner wordend haar 

SkinPen microneedling

De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes. Op deze manier worden in verschillende huidlagen de huidcellen gestimuleerd om zich te vernieuwen. Er komen verschillende groeifactoren vrij, welke de productie van collageen verhogen. Dit leidt tot nieuwe aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid versterkt, verstevigt en een egalere uitstraling krijgt. Een microneedling behandeling met de SkinPen is ideaal voor het verbeteren van fijne lijntjes, het verfijnen van grovere poriestructuren, het verminderen van verkleuring na acne en het behandelen van acne littekens en rosacea.

Medische peeling

Een chemische peeling bevat zuren die de bovenste huidlaag vernieuwen. Het kan onder andere ingezet worden voor verschillende indicatie zoals acne, acnelittekens, lichte pigmentverschuivingen, verdikte huid, fijne lijntjes, rimpels, grove huidstructuur en zonschade.

Bij Omniderm bieden we verschillende soorten peelings aan, van mild oppervlakkig tot middeldiepe peelings voor verschillende huidproblemen. Een chemische peeling kan het huidoppervlak verfrissen en egaliseren, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt.

Medische peeling + Photo Dynamische Therapie LED

De behandeling van Renophase is gericht op het non-invasief aanpak van huidproblemen zoals acne, rosacea en huidveroudering. Stimuleert het natuurlijk herstelproces van de huid en brengt de huid terug in balans. Photo dynamische therapie is geschikt voor vele soorten huidtypen en bij verschillende huidcondities. De behandeling wordt aangeraden voor de volgende indicaties:

☉ Acne gevoelige huid
☉ Droge gevoelige huid
☉ Eczeem en psoriasis
☉ Rosacea
☉ Huidverjonging 

Het gebruik van medisch rood LED licht en is dé meest optimale behandeling op het gebied van huidherstel. Voor veilige en voorspelbare resultaten, met een gecontroleerde downtime.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van de informatie. Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen omtrent de behandelingen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij?

Welke behandeling is het meest geschikt voor mij?

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek wordt er een huidscan gemaakt. Aan de hand van de wensen en de indicatie kan beoordeeld worden welke behandeling het meest geschikt is. Je zult een duidelijk advies ontvangen met een helder behandelplan wat je kunt verwachten van de behandeling. 

Wat houdt huidverbetering precies in?

Wat houdt huidverbetering precies in?

Huidverbetering omvat verschillende behandelingen en technieken die gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid en uitstraling van de huid. Dit kan variëren van het verminderen van acne, pigmentatie, tot het verminderen van tekenen van veroudering.

Welke behandelingen worden gebruikt voor huidverbetering?

Welke behandelingen worden gebruikt voor huidverbetering?

Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, zoals IPL- en laserbehandelingen, chemische peelings, microneedling, en huidverjongingsbehandelingen. Deze worden individueel aangepast aan de specifieke behoeften van de huid.

Is huidverbetering geschikt voor alle huidtypes?

Is huidverbetering geschikt voor alle huidtypes?

Over het algemeen zijn er behandelingen die geschikt zijn voor verschillende huidtypen. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een behandeling aanbevelen op basis van jouw huidtype en specifieke doelen.

Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

Ja, onze huidtherapeuten zijn gekwalificeerde professionals. Wij werken met hoogwaardige apparatuur dat aan alle veiligheidseisen voldoen. Het is essentieel om naar een gecertificeerde huidtherapeut te gaan die bekend is met de gekozen behandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Dit varieert sterk per behandeling en per individu. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten, maar dit wordt tijdens een consult besproken.

Welke nazorg is nodig na een huidverbeterende behandeling?

Welke nazorg is nodig na een huidverbeterende behandeling?

Nazorg kan verschillen per behandeling. Het kan advies omvatten: het vermijden van blootstelling aan de zon (zonnebank) de eerste 48-72 uur na een behandeling, warmte bronnen zoals sauna, hete baden vermijden, het gebruik van actieve ingrediënten in huidverzorging zoals vitamine A (retinol), vitamine C, exfoliërende bestanddelen zoals fruitzuren (glycoluur, melkzuur, salicylzuur). 

Mocht u vragen hebben over de nazorg van een huidbehandeling, neem dan contact op met de behandeld huidtherapeut. 

Zijn er bijwerkingen na een huidverbeterende behandeling?

Zijn er bijwerkingen na een huidverbeterende behandeling?

Afhankelijk van de behandeling kunnen bijwerkingen optreden zoals roodheid, zwelling of lichte irritatie. Deze zijn vaak mild- tot matig en van voorbijgaande aard.

Reviews

C6AF0558-EC54-4362-83D9-403A6C5F0207.jpeg

Een stralende en gezonde huid 

Je huid is je grootste orgaan. Genoeg reden om er goed voor te (laten) zorgen dus. Als je elke dag in de spiegel kijkt, kun je elke dag iets anders zien. Zéker als je inzoomt op de details. Je huid is fascinerend! 

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek met huidscan, wij houden het graag laagdrempelig en bieden een gratis intake gesprek aan. Plan direct jouw gratis intake via het contactformulier. 

Maak een afspraak