Veilig laserontharen bij Omniderm

Het hebben van overmatige haargroei is een vervelend probleem, dit kan zowel op het lichaam als in het gezicht voorkomen. 

Bij Omniderm huidkliniek in Geldermalsen kun je terecht voor het behandelen van ongewenste haargroei met laser ontharen. Voor vrouwen maar zeker ook voor mannen is deze behandeling een uitkomst! 

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei is vaak de eerste stap het zelf verwijderen van de haren doormiddel van scheren, epileren of waxen. Veelal geeft dit irritatie met zich mee, de haren kunnen ingroeien en dit geeft ontstekingen en rode bultjes. Overmatige haargroei kan vele oorzaken hebben, door hormonale wisselingen of bepaalde aandoeningen kan haargroei toenemen in het gezicht of op het lichaam. Ook speelt een erfelijke bepaling hierin een grote rol. In zulke gevallen bieden laserbehandelingen bij een huidtherapeut de ideale oplossing.

Laser ontharing

Hoe behandelen wij overbeharing?

Laser ontharen is een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Overbeharing in het gezicht of op het lichaam is veelvoorkomend. De behandeling met laser ontharen wordt dan ook steeds populairder, het hebben van een gladde huid zonder stoppels wordt als zeer aangenaam ervaren. De huid oogt rustiger en voelt gladder aan zonder scheerirritatie en zichtbaar vermindering van haargroei.

De huidtherapeuten van Omniderm werken met verschillende lasers voor een effectieve en veilige behandeling om ongewenste haargroei te verwijderen. De behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam en in het gezicht. Laser ontharing werkt alleen bij donkere beharing. Voor de witte en pigmentloze haren in het gezicht is er elektrische epilatie. 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wanneer je de keuze maakt om te starten met laser ontharen zul je direct al na de eerste behandeling resultaat merken. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats, hierin ontvang je alle informatie over de laserbehandeling en wat je kunt verwachten.

​Tijdens een laserbehandeling wordt een zeer krachtige lichtbundel af gegeven op de huid, dit wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Hierdoor ontstaat verbranding in het haarzakje, waardoor de voedingsbodem van de haar wordt vernietigd, er ontstaat geen nieuwe haar meer terug. Er zijn echter meerdere behandelingen nodig om de haargroei blijvend te verwijderen. Dit heeft de maken met de verschillende haargroei fases waarin de haren zich bevinden. De huidtherapeut maakt tijdens het intake een schatting hoe veel behandelingen gemiddeld nodig zullen zijn met welke behandelfrequentie, gemiddeld zullen dit 6-10 behandelingen zijn.

Tarieven

Voor
before ontharen.jpeg
Na
foto na ontharen.jpeg

Laserontharen 5+1 gratis voordeelactie

Laser ontharen is een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Overbeharing op het lichaam is veelvoorkomend. De behandeling met laser ontharen wordt dan ook steeds populairder, het hebben van een gladde huid zonder stoppels wordt als zeer aangenaam ervaren. De huid oogt rustiger en voelt gladder aan zonder scheerirritatie en zichtbaar vermindering van haargroei.

Bij Omniderm bieden we de mogelijkheid om laserontharing met een voordeel aan te bieden! Profiteer van onze tijdelijke actie 5+1 gratis op alle zones van het lichaam. Deze actie is geldig t/m september 2024

Bekijk de voordeelactie 5+1 gratis

Behandelingen voor overbeharing 

Laserontharing bij hirsutisme

Hirsutisme is overmatige, mannelijke haargroei bij vrouwen op ongewone plaatsen zoals het gezicht, hals, borst, buik, en benen. Deze haren zijn donker en dik, in tegenstelling tot de normale, lichtere donshaartjes die vrouwen doorgaans hebben. Laserontharing kan een oplossing bieden om ongewenste haargroei te verwijderen. 

Laserontharing bij PCOS

Bij vrouwen met het Polycysteus ovarium syndroom (PCOS) kan door een hormonale disbalans overmatige haargroei op het gezicht en lichaam in een mannelijk beharingspatroon optreden. Hierbij kan men last hebben van onder andere acne, overbeharing en een onregelmatige menstruatie. Laserontharing vernietigt haarzakjes, waardoor er weinig tot geen haargroei meer is. Het kan worden toegepast op zowel donkere gezichts- als lichaamsharen. 

Laserontharing bij Hidradenitis suppurativa

Hidradenitis suppurativa, ook bekend als acne inversa, is een huidaandoening met terugkerende ontstekingen in de haarzakjes en talgklieren. Deze aandoening treft zowel mannen als vrouwen en komt voor in de oksels, liezen, genitale gebied, onder de borsten en tussen de bilspleet bij behaarde mannen. Hidradenitis suppurativa ontstaat meestal na de puberteit en komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. 

Laserontharing bij sinus pilonidalis 

Een sinus pilonidalis, ook bekend als een haarnestcyste, bevindt zich meestal in de bilspleet of net erboven. Het is een holte onder de huid met een opening naar buiten door de huid. Wanneer er al een haarnestcyste is ontstaan en deze chirurgisch is behandeld, kan de huidtherapeut de juiste nazorg bieden middels laserontharing, om recidieven te voorkomen.

Laserontharing bij een donkere huid

Bij Omniderm beschikken we over een Nd:YAG laser geschikt voor een donkere huid. Ervaar de gemakken van laserontharing op een veilige en effectieve manier. De Nd:YAG laser is veilig en effectief voor het verminderen van overbeharing bij een donkere huid.

Laserontharing van het lichaam

Wij bieden bij Omniderm een definitieve oplossing voor laserontharing. Geen zin meer in herhaaldelijk scheren of epileren? Begin dan met laserontharing, de ideale methode om ongewenste haargroei te verminderen op het lichaam.

Laserontharing in het gezicht

Laserontharing voor het gezicht: Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei. Ontdek de voordelen en de resultaten van laserontharing. Geniet van een zachte, haarvrije huid en ervaar het gemak van laserontharing in het gezicht.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van de informatie. Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen omtrent de behandelingen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Met welke laser word ik behandeld?

Met welke laser word ik behandeld?

De huidtherapeuten van Omniderm in Geldermalsen beschikken wij over verschillende laserapparatuur. Je kunt erop vertrouwen dat wij met de beste laserapparatuur werken. In de praktijk beschikken wij over verschillende medisch gekeurde lasersystemen, waaronder een Alexandrite, ND:yag en Lightsheer diodelaser. Het grootste voordeel van deze combinatie is dat het krachtig en effectief is voor zowel dikke als dunne gepigmenteerde haren. Daarnaast is de ND-YAG-laser de veiligste en meest effectieve lasermethode voor donkere huidtypes V en VI. 

Hoe weet ik dat ik door een professional wordt geholpen?

Hoe weet ik dat ik door een professional wordt geholpen?

Bij de huidtherapeuten van Omniderm ben je in goede handen. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister van Paramedici, NvH en volgen regelmatig bij-en nascholingen vanuit geaccrediteerde opleidingen.  

Is laserontharing permanent?

Is laserontharing permanent?

Hoewel laserontharing aanzienlijke en langdurige haarvermindering kan bieden, wordt het meestal niet als permanent beschouwd. Sommige haren kunnen na verloop van tijd terug groeien, maar ze zullen vaak dunner en minder zichtbaar zijn. Onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om het resultaat te behouden.

Voor welke delen van het lichaam kan laserontharing worden gebruikt?

Voor welke delen van het lichaam kan laserontharing worden gebruikt?

Laserontharing kan op bijna deel van het lichaam worden toegepast, inclusief de bikinilijn, benen, oksels, gezicht, rug en borst. 

Doet laserontharing pijn?

Doet laserontharing pijn? 

Laserontharing kan ongemakkelijk aanvoelen, maar de meeste mensen beschrijven het als een mild prikkend gevoel of een lichte tinteling op de huid. De gevoeligheid varieert echter van persoon tot persoon en kan afhangen van het behandelde gebied. Bij Omniderm beschikken we over een geavanceerd lasersysteem met een koude luchtkoeling, waardoor de behandeling goed wordt verdragen.

Mag ik tussendoor scheren of epileren?

Mag ik tussendoor scheren of epileren? 

Het scheren van haargroei tijdens een laserbehandeling is geen enkel probleem. Epileren daarentegen wordt afgeraden. Wanneer een haar wordt verwijderd met een pincet of door middel van harstechnieken, wordt de volledige haarzak uit de huid verwijderd. Dit kan de effectiviteit van de behandeling beïnvloeden.

Is een laserbehandeling ook geschikt voor mannen?

Is een laserbehandeling ook geschikt voor mannen? 

Dat is zeker mogelijk. Mannen kiezen er over het algemeen voor om de baardlijn strakker te maken of voor het behandelen van ongewenste borst en/of rug beharing. 

Is laserontharing veilig?

Is laserontharing veilig?

De huidtherapeuten van Omniderm zijn afgestudeerde HBO-huidprofessionals en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden met betrekking tot laserbehandelingen. Bij Omniderm werken we uitsluitend met medisch goedgekeurde lasersystemen om effectiviteit en veiligheid voorop te stellen.

Welke voorzorgmaatregelen zijn er na een behandeling?

Welke voorzorgmaatregelen zijn er na een behandeling?

Na de behandeling kunnen er enkele milde bijwerkingen optreden, zoals roodheid, zwelling of lichte huidirritatie. Het is belangrijk om zonblootstelling en hete baden gedurende een paar dagen te vermijden. Ook wordt aanbevolen om een breedspectrum zonnebrandcrème te gebruiken als u naar buiten gaat om de huid te beschermen.

Reviews

97C05C86-9F18-4F4C-BAB4-EE28E969A90D.jpeg

Het juiste adres voor laserontharing 

Laser ontharen vindt plaats in een veilige en vertrouwde omgeving. Omniderm huidkliniek biedt maatwerk laser ontharen in een fijne en laagdrempelige omgeving. Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek voor meer informatie. 

Maak een afspraak