Experts voor je huid

Leer (ons) je huid kennen

Heb je een zieke of beschadigde huid? Of wil je problemen juist vóór zijn en daarom starten met een behandeling? Dan ben je van harte welkom bij Omniderm: een professionele huidtherapiekliniek in Geldermalsen. 

Jouw huid is de basis waarmee we werken. Daarom onderzoeken we eerst uitgebreid wat jouw huid nodig heeft. Weten we dat? Dan ontvang je altijd een eerlijk advies. Van je huid egaliseren tot en met de textuur verfijnen of verbeteren. 

We bespreken ook wat je zelf kunt doen voor een gezondere huid. Want als je begrijpt hoe je huid reageert, dan kun je er ook beter voor zorgen.

Huidtherapiekliniek Omniderm:

  • Het beste voor jouw huid: een persoonlijk en uitgebreid advies.
  • Maximaal resultaat: de beste verzorgingsproducten en apparatuur.
  • Geen verrassingen: een uitgebreid behandelplan en uitleg bij elke stap.
Ontstaan uit passie

Ontstaan uit passie

Je huid is je grootste orgaan. Genoeg reden om er goed voor te (laten) zorgen dus. Als je elke dag in de spiegel kijkt, kun je elke dag iets anders zien. Zéker als je inzoomt op de details. Je huid is fascinerend! 

Door je huid- of haarprobleem te verhelpen,  maken we ook je leven mooier

Van die fascinatie hebben we ons werk gemaakt. En met plezier! Het is elke keer weer bijzonder als mensen na een behandeling met een gezonde huid en meer zelfvertrouwen de deur uitgaan. 

Soms komen mensen bij ons als laatste redmiddel. Ze hebben al zó veel geprobeerd. Als huidtherapeut mogen en kunnen we een laag dieper gaan dan een schoonheidsspecialist. Dat heeft effect! En het drijft ons.

De experts van Omniderm

Een huidtherapeut is de paramedicus van de huid en heeft specialistische kennis. We weten precies wat nodig is om jouw huid te verbeteren. 

Je kunt bij ons terecht voor medische en cosmetische behandelingen. Die kunnen soms best spannend zijn. Daarom nemen we alle tijd voor je. We vertellen wat je kunt verwachten en ook tijdens de behandeling leggen we stap-voor-stap uit wat we doen. Verder reinigen we je huid altijd uitgebreid zodat je ontspannen begint aan de behandeling. 

We zijn er voor jou. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom volgen we de ontwikkelingen in onze branche op de voet, bezoeken we congressen, volgen we trainingen en leren we elke dag bij. Zodat jij kunt blijven rekenen op de beste zorg voor jouw huid. 

Lisanne van Kessel

Lisanne van Kessel

Eigenaresse & huidtherapeut

Geboren onderneemster Lisanne werkt graag met mensen. Omniderm past daarom helemaal bij haar. Ze is gezellig, bevlogen en ambitieus. Lisanne droomt dat Omniderm een nog groter begrip wordt.

Lotte Koumans

Lotte Koumans

Huidtherapeut

Lig je bij Lotte in de stoel? Dan is de kans groot dat je haar enthousiast hoort roepen: ‘Oh, de huid reageert echt heel goed!’ Deze lieve en zachtaardige huidtherapeut is enorm gedreven om resultaat te halen. En is dan terecht trots als haar dat lukt.

Malou Schutten

Malou Schutten

Huidtherapeut

Malou is de jongste in het team, maar nu al onmisbaar. Ze is altijd (ja, echt altijd) vrolijk, heel zelfstandig en elke cliënt voelt zich direct bij haar op zijn gemak. Bij Malou weet je zeker: je bent in goede handen.

Hoe cliënten ons beoordelen

We worden er bijna verlegen van. Maar we zijn vooral trots op we lezen en horen wat onze cliënten over ons zeggen. Dit is waar we het voor doen.

Bekijk onze reviwes

Collage over omniderm

Omniderm is aangesloten bij

Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Om onze zorg en kwaliteit hoog te houden zijn wij als huidtherapeut aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. De NVH zet haar leden centraal bij alles wat zij doet en behartigen hun belangen zodat zij hun vak zo optimaal mogelijk kunnen uitoefenen. Het gaat daarbij om belangen op het gebied van bijvoorbeeld vakinhoud, kwaliteit, veiligheid, bedrijfsvoering en contractering met zorgverzekeraars.

Kwaliteitsregister paramedici

Kwaliteitsregister paramedici

Wij bij Huidtherapie Omniderm zijn geregistreerd in het Kwaliteit Paramedici register. Dit betekend dat wij bevoegd zijn om Paramedische handelingen uit te voeren en voldoen aan kwaliteitseisen voor zorgverzekeraars. Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen.