Zuivere make-up kan mooie resultaten leveren

In een beautywereld waar veel aandacht is voor wat niet of minder te doen, ligt bij jane iredale de focus op wat kan. Make-up kan presteren zonder schadelijke stoffen. Make-up die de huid kan verzorgen met positieve werkzame ingrediënten. Make-up die het allerbeste in je naar boven kan halen. 

Ruim 25 jaar geleden had Jane Iredale een idee: make-up creëren die goed is voor de huid met zuivere ingrediënten, huidverzorgende eigenschappen en een langdurig resultaat. 

Voordelen van minerale make-up

Naast het feit dat minerale make-up gezonder is voor je huid doordat het gemaakt is uit natuurlijke ingrediënten en hierdoor schadelijke stoffen vermijd, heeft het ook heel wat andere voordelen. Zo is het gemaakt van mineralen die zacht zijn voor de huid en een mooie, natuurlijke uitstraling geven! De dekking van je make-up is ook eenvoudig op te bouwen door meerdere laagjes over elkaar heen aan te brengen. De minerale foundations, lippenstiften en oogschaduws zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de huid voeden en beschermen. 

vaatlaser-behandeling.png

Kun je bij huidproblemen make-up dragen? Ja, dat kan

In de formules voor een mooie, gezonde huid komen wetenschappelijke skincare-expertise en krachtige, natuurlijke ingrediënten samen, zodat jij profiteert van make-up die een langdurig resultaat oplevert, en ondertussen je huid voedt, versterkt en beschermt. 

Het skincare make-up systeem van jane iredale 

De hoge kwaliteit producten van jane iredale komen voort uit zuivere ingrediënten. De make-up is op basis van mineralen en bevat antioxidanten, botanische extracten en vitaminen. Dit alles om je huid te verzorgen, te beschermen en te kalmeren. Door de kracht van skincare ingrediënten te combineren met make-up laat jane iredale je natuurlijke schoonheid tot zijn recht komen. De make-up is makkelijk aan te brengen en biedt een mooie dekking.

Versterk je natuurlijke uitstraling met clean, hoogwaardige skincare make-up, die er natuurlijk uitziet, goed aanvoelt en bovenal zorgt voor huidverbetering. Wij geven advies welke skincare make-up van jane iredale het beste bij jouw huidtype en huidconditie past. Daarnaast kijken we welke kleuren het beste met jouw huidteint matcht.

Maak een afspraak

De voordelen van het skincare make-up systeem van jane iredale

Het camoufleren van acne  

Het hebben van acne kan onzekerheid met zich meebrengen. In sommige gevallen wil je dit kunnen camoufleren en tegelijkertijd verzorgen. Met de skincare make-up producten van jane iredale geef je de acne gevoelige huid de juiste verzorging en dekking zodat je goed voor de dag kunt komen.

Het camoufleren van pigmentvlekken 

Pigmentvlekken kunnen vervelend zijn en de gelijkmatigheid van de huid verstoren wat de huid ouder doet lijken. Wanneer je kiest voor de cosmetica producten van jane iredale kun je ervoor zorgen dat de huid op een natuurlijke manier wordt geëgaliseerd. De huid voelt vlekkeloos en volkomen natuurlijk aan en ziet er ook zo uit. 

Het camoufleren van roodheid

Het hebben van roodheid in het gezicht kan onzekerheid en schaamte met zich meebrengen. De huid oogt onrustig en kan gevoelig zijn bij aanraking, wat belemmeringen kan geven in het dagelijks leven. De niet irriterende make-up producten van jane iredale is geschikt voor de zeer gevoelige huid. Bovendien hebben de cosmetica producten een farmaceutische kwaliteit, er is geen sprake van bijwerkingen en ze zijn dermatologisch getest.

Geef je huid dagelijks een natuurlijke look

De skincare make-up producen van Jane iredale geven een natuurlijke make-up look op basis van minerale make-up. De producten zijn zijdezacht maar toch uitzonderlijk duurzaam. De lichte textuur zorgt ervoor dat je bijna vergeet dat je make-up draagt, wat als heel comfortabel wordt ervaren. Het resultaat is een vlekkeloze, volledig natuurlijke uitstraling. Met het uitgebreide assortiment van jane iredale kun je elke gewenste stijl en look voor elke gelegenheid creëren.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van de informatie. Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen omtrent de behandelingen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Waarom jane iredale?

Waarom jane iredale make-up?

Jane iredale is een huidverzorgende, technisch erg hoogstaande make-up lijn. De belangrijkste motivatie bij het ontwikkelen van deze make-up was om de huid zo gezond mogelijk te houden. Tegelijkertijd worden we ons ook meer en meer bewust dat we niet zomaar iets op ons gezicht moeten smeren. jane iredale producten zijn uniek dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren.


Wat maakt jane iredale minerale make-up anders dan de rest?

Wat maakt jane iredale minerale make-up anders dan de rest?

Door het micronisatie-proces en wanneer de make-up aangebracht wordt op een zuivere, gehydrateerde huid, blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reiniger. Er is geen speciale reiniger vereist. Het geeft een perfect dekking voor onzuiverheden en roodheden. 

Bevat jane iredale een bescherming voor de huid?

Bevat jane iredale make-up een SPF?

Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.

Heb je een gevoelige huid of een probleemhuid?

Heb je een gevoelige huid of een probleemhuid?

Dan is het gebruiken van minerale make-up zoals de producten van jane iredale je beste optie. Doordat hun producten zijn gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, is de kans op een allergische reactie beperkt. De formules verstoppen ook je poriën niet, waardoor je huid goed kan blijven ademen en irritaties en ontstekingen beperkt worden. Zo profiteer jij van make-up dat je huid voedt, versterkt en beschermt.


Hoe jane iredale make-up te gebruiken voor een natuurlijke, stralende teint

Hoe jane iredale make-up te gebruiken voor een natuurlijke, stralende teint


Hoe jane iredale make-up te gebruiken voor een natuurlijke, stralende teint. jane iredale is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van je huid te verbeteren. Met onze tips en tricks leer je hoe je de producten op de juiste manier gebruikt voor een natuurlijke, stralende teint. Of je nu een beginner bent of een make-upexpert, de producten zijn eenvoudig aan te brengen en geven je altijd een mooi resultaat.


Hoe ziet een make-up advies eruit?

Hoe ziet een make-up advies eruit?

Versterk je natuurlijke uitstraling met clean, hoogwaardige skincare make-up, die er natuurlijk uitziet, goed aanvoelt en bovenal zorgt voor huidverbetering.

Wij geven advies welke skincare make-up van jane iredale het beste bij jouw huidtype en huidconditie past. Daarnaast kijken we welke kleuren het beste met jouw huidteint matcht. De make-up producten worden zorgvuldig uitgezocht en aangebracht, zodat je zelf kun ervaren hoe de producten aanvoelen en welk resultaat dit biedt.

Er zijn geen resultaten

403E36E6-E311-4FBC-91AF-BDDC78B69199.jpeg

Make-up met een natuurlijke uitstraling

Geef je huid een natuurlijke look met de skincare make-up producten van jane iredale. Door de natuurlijke ingrediënten en skin-boosting formules wordt de huid gevoed en versterkt en blijft de make-up lang zitten. De producten zijn veilig en effectief, zelfs voor de meest gevoelige huid. 

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek met huidscan, wij houden het graag laagdrempelig en bieden een gratis intake gesprek aan. Plan direct jouw gratis intake via het contactformulier. 

Maak een afspraak