Op een natuurlijke manier mooier ouder worden 

Met trots introduceren wij de Fotona Dynamis NX. Het nieuwste lasersysteem met betrekking tot huidverbetering en het verjongen van de huid. Wij zijn een van de eersten huidklinieken in Nederland die met dit lasersysteem werken! Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van Fotona Dynamis NX voor jouw huid? Lees dan snel verder voor een geschikte behandeling in Geldermalsen of plan direct een vrijblijvend consult.

Naarmate de jaren verstrijken, kunnen fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en meer roodheid in het gezicht zichtbaar worden. Dit kan een onrustig beeld geven en de huid ouder doen lijken. Herken jij je hierin? Er is een oplossing waarbij je op een natuurlijke manier de huid kunt verbeteren, egaliseren en stralender maken. Wij bieden verschillende behandelmogelijkheden aan om je huid op een natuurlijke manier te verbeteren, waarbij je huid gestimuleerd wordt om zich te verbeteren.

31B537DB-37CE-4488-9C47-1E661D25FFB9.jpeg

Een ultieme “all-in-one” behandeling om de gevolgen van huidveroudering aan te pakken

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

Wat kunnen we bereiken met de Fotona Dynamis NX behandeling?

Op een gegeven moment ervaren we allemaal de effecten van zwaartekracht op onze huid. De wangen verliezen hun volume, de neus-lippenplooi wordt steeds prominenter en de kaaklijn is niet meer zo strak als voorheen. Maar wat als ik je vertel dat wij met onze FOTONA 4D-technologie de tijd kunnen terugdraaien en het volume in je huid kunnen herstellen, zonder dat er operaties nodig zijn en met minimale hersteltijd! Het is als een facelift zonder chirurgie, met minimale hersteltijd en een resultaat dat langdurig meegaat.

Een van de nieuwste en beste lasersystemen voor huidverjonging en huidverstrakking!

De laser werkt niet alleen óp de huid, maar ook van binnenuit. De laser stimuleert huidverstrakking, egalisering en vernieuwing met als resultaat een gezondere en jongere uitstraling!

Bij Omniderm integreren we deze technologie om op maat gemaakte behandelingen te bieden voor onze cliënten.

Meer informatie aanvragen

Voor
Acne-voor.webp
Na
Acne-na.webp

Behandelmethodes voor huidverbetering

Fotona 4D behandeling 

Een geschikte behandelmethode bij volume verlies en verslapping van de huid. Bij deze methode wordt de Fotona laserbehandeling in vier verschillende stappen toegepast.

 • Stap 1. SmoothLifting
  De behandeling start met de Erbium:YAG laser in de mond. Het licht wordt omgezet in warmte waardoor het gebied rond de mond, de neus-lippenplooi en de kaaklijn zal verstrakken. Vanuit de binnenkant van de mond kan er dankzij deze stap collageen vorming gestimuleerd worden. Hierdoor zullen fijne lijntjes en rimpels in dit gebied op een natuurlijke manier verminderd worden.
 • Stap 2. FRAC
  Vervolgens wordt de huid ook van buitenaf behandeld als aanvulling op de eerste stap om imperfecties aan te pakken zoals rode vlekjes, pigment, lijntjes en andere huidoneffenheden. Dankzij de Nd:YAG laser zal de kleur van de huid egaliseren en verbetert de structuur.
 • Stap 3. PIANO
  Bij de derde stap zorgt de Nd:YAG laser voor een verwarming van de huid waardoor de huid verstevigd en gelift wordt. Tijdens deze stap kan de temperatuur van de volledige huiddikte afgelezen worden en kan de gehele huidlaag verstrakt worden. De meest cliënten ervaren deze stap als een aangename warmte op de huid.
 • Stap 4. Laserpeel SupErficial
  Naast bovenstaand wordt als laatste stap, dus stap 4, een laserpeeling uitgevoerd met de Erbium:YAG laser voor een egale en stralende huid. Ook de lippen en oogzone kunnen behandeld worden voor het creëeren van meer volume. De bovenste huidlaag zal hierbij verdampen, waardoor de huid tot enkele dagen na de behandeling zal afschilferen.


De volledige resultaten van deze procedure zullen na 2-3 maanden zichtbaar worden, en de huid zal zich vervolgens tot 6 maanden na de behandeling verder verbeteren.

Fotona Smooth Eye  

Het besef van het ouder worden dringt vaak door wanneer de eerste tekenen van veroudering rondom de ogen zichtbaar worden, of wanneer mensen steeds vaker opmerken dat je er vermoeid uitziet. Dit soort rimpels en verslapping kunnen ervoor zorgen dat je er minder fris en jeugdig uitziet. Omniderm biedt de mogelijkheid om de huid rondom de ogen te verbeteren. Met onze geavanceerde laserbehandeling die deze tekenen doet verminderen en een jeugdige, frisse uitstraling rondom de ogen teruggeeft, zonder dat er een chirurgische ingreep aan te pas komt!

Met de Fotona SmoothEye laserbehandeling kunnen we specifiek de huid rondom de ogen aanpakken, waardoor deze strakker wordt en fijne lijntjes verminderen. Tijdens deze behandeling wordt de Erbium:YAG laser gebruikt om de oogleden te behandelen. Door geleidelijk warmte op te bouwen, stimuleren we de productie van collageen, wat leidt tot een liftend en verstevigend effect op de huid. Bovendien wordt de huidvernieuwing gestimuleerd door de zachte peeling van de laser, waardoor fijne lijntjes, oneffenheden in de kleur en de algehele huidstructuur worden verbeterd.

Fotona VectorLift

VectorLift® biedt een innovatieve oplossing voor niet-invasieve liften van de wenkbrauwen en verjonging van het bovenooglid. Dit unieke 3-stappenprotocol verbetert de elasticiteit rond de ogen door de wenkbrauw te liften en de bovenste oogleden strakker te maken.

Met VectorLift® bereiken we de ideale balans tussen directe weefselverstrakking, langdurige collageenvorming en comfort voor de patiënt, zonder ongewenste bijwerkingen. Het protocol is comfortabel en niet agressief, waardoor je direct na de behandeling je normale routines kunnen hervatten.

Fotona LipLase®

Vollere lippen zonder fillers te gebruiken? Het kan met onze LipLase™ behandeling! Met deze behandeling geven we de lippen een vollere uitstraling door de lippen te stimuleren met de laserbehandeling. Dit doen we met een laserbehandeling die de aanmaak van collageen stimuleert. We behandelen hierbij zowel de binnenkant als de buitenkant van de lippen. We gebruiken geen naalden en je ervaart geen down-time van deze behandeling.

- Het zorgt voor vollere en zachtere lippen

- Het stimuleert het natuurlijke collageen in de lippen

- Het geeft de lippen een natuurlijke roze tint

- Geen naalden en minimale downtime

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van de informatie. Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen omtrent de behandelingen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Voor wie is de Fotona 4D behandeling geschikt?

Voor wie is de Fotona 4D behandeling geschikt?

Wanneer je wil werken aan huidverbetering, denk aan:

- Huidverslapping rondom de mond

- Huidveroudering rondom de ogen

- Fijne lijntjes en rimpels 

- Het egaliseren van de huid

- Verbeteren van de porie textuur 

Hoe ziet de huid eruit na een Fotona 4D behandeling?

Hoe ziet de huid eruit na een Fotona 4D behandeling?

Na de behandeling voelt de huid warm aan en kan rood zien. Deze warmte en roodheid zal gedurende de dag afnemen, meestal na 1-2 dagen zal de meeste roodheid verdwenen zijn. Afhankelijk van de intensiteit kan de roodheid langer aanhouden en gepaard gaan met lichte schilfering en droogheid van de huid. 

Is de Fotona 4D behandeling pijnlijk?

Is de Fotona 4D behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van 4 verschillende technieken, waarbij met de laserbehandeling warmte vrij komt. Deze warmte is waarneembaar en goed vol te houden. De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen.

Wat houdt huidverbetering precies in?

Wat houdt huidverbetering precies in?

Huidverbetering omvat verschillende behandelingen en technieken die gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid en uitstraling van de huid. Dit kan variëren van het verminderen van acne, pigmentatie, tot het verminderen van tekenen van veroudering.

Welke behandelingen worden gebruikt voor huidverbetering?

Welke behandelingen worden gebruikt voor huidverbetering?

Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, zoals IPL- en laserbehandelingen, chemische peelings, microneedling, en huidverjongingsbehandelingen. Deze worden individueel aangepast aan de specifieke behoeften van de huid.

Is huidverbetering geschikt voor alle huidtypes?

Is huidverbetering geschikt voor alle huidtypes?

Over het algemeen zijn er behandelingen die geschikt zijn voor verschillende huidtypen. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een behandeling aanbevelen op basis van jouw huidtype en specifieke doelen.

Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

Ja, onze huidtherapeuten zijn gekwalificeerde professionals. Wij werken met hoogwaardige apparatuur dat aan alle veiligheidseisen voldoen. Het is essentieel om naar een gecertificeerde huidtherapeut te gaan die bekend is met de gekozen behandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Dit varieert sterk per behandeling en per individu. Over het algemeen zijn 3 tot 5 behandelsessies nodig voor optimale resultaten, maar dit wordt tijdens een consult besproken.

Welke nazorg is nodig na een huidverbeterende behandeling?

Welke nazorg is nodig na een huidverbeterende behandeling?

Nazorg kan verschillen per behandeling. Het kan advies omvatten: het vermijden van blootstelling aan de zon (zonnebank) de eerste 48-72 uur na een behandeling, warmte bronnen zoals sauna, hete baden vermijden, het gebruik van actieve ingrediënten in huidverzorging zoals vitamine A (retinol), vitamine C, exfoliërende bestanddelen zoals fruitzuren (glycoluur, melkzuur, salicylzuur). 

Mocht u vragen hebben over de nazorg van een huidbehandeling, neem dan contact op met de behandeld huidtherapeut. 

Zijn er bijwerkingen na een huidverbeterende behandeling?

Zijn er bijwerkingen na een huidverbeterende behandeling?

Afhankelijk van de behandeling kunnen bijwerkingen optreden zoals roodheid, zwelling, droogheid van de huid of lichte irritatie. Deze zijn vaak mild- tot matig en van voorbijgaande aard.

Reviews

C6AF0558-EC54-4362-83D9-403A6C5F0207.jpeg

Een stralende en gezonde huid 

Je huid is je grootste orgaan. Genoeg reden om er goed voor te (laten) zorgen dus. Als je elke dag in de spiegel kijkt, kun je elke dag iets anders zien. Zéker als je inzoomt op de details. Je huid is fascinerend! 

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek met huidscan, wij houden het graag laagdrempelig en bieden een gratis intake gesprek aan. Plan direct jouw gratis intake via het contactformulier. 

Maak een afspraak